A jelentkezők 14 képzési területen több mint 67 szak közül válogathatnak palettánkon. A képzési területek a jogi, igazgatási, gazdasági, társadalomtudományi, mérnöki, agrármérnöki, bölcsészeti, informatikai, pedagógiai, nemzetközi, egészségügyi, szociális, művészeti és sporttudományi. Ezek a területek és szakok Egyetemünk 9 karához kapcsolódnak, amelyek közül az egyik kar helyileg Mosonmagyaróváron található.

A tanuláson túl lehetőség van számos céges és alapítványi ösztöndíj elnyerésére. Széleskörű sportolási lehetőségek állnak a hallgatók rendelkezésére az Egyetem campusán lévő két sportcsarnokban és egyéb sport létesítményeiben. Rendkívül kedvező áron juthatnak kollégiumi lakhatáshoz. A szakmai tudás megszerzése mellett, a különböző egyetemi és hallgatói szervezeteknek köszönhetően szintén számos élménnyel gazdagodhatnak hallgatóink, hiszen rengeteg egyetemi, kari, illetve szakrendezvényen is részt tudnak venni. Ilyenek például a különböző szakbográcsok, a Gólyahét, a SZEN – Széchenyi Egyetemi napok, a Gólya- és Öregdiák Bál, a karestélyek, szakestélyek és a szakmai kirándulások.

Jelenleg a Széchenyi István Egyetem öt kollégiummal rendelkezik, amelyben összesen mintegy 3000 főt tud elszállásolni. Ebből az egyik kollégium Mosonmagyaróváron található. Az egyik legnagyobb befogadó képességű, központi Hegedűs Gyula Kollégium kívül is és belül is felújításra került, valamint további két szárnnyal bővült, mely a Multifunkciós Épület nevet kapta.

 

A CHAT ablakod jelenleg aktív.
©2020 Széchenyi István Egyetem. - Minden jog fenntartva.

Keresés