Bemutatkozás

A METU-n hiszünk abban, hogy mindenki tehetséges valamiben. Hozd magaddal a kreativitásodat, mi biztosítjuk hozzá a lehetőségeket – használd jól a nálunk töltött éveket!

Négy szakterület – kommunikáció, üzlet, turizmus, művészet – és négy képzési szint – felsőoktatási szakképzés, alap- és mesterképzés, szakirányú továbbképzés – közel 80 képzése közül választhatod ki azt, amelyik leginkább illik hozzád.

Ne maradj le a jövődről! Ismerd meg a lehetőségeidet a METU-n!

 

Kommunikáció, üzlet, turizmus képzések

Találd meg az utad a METU-n! Akár a kommunikáció, az üzlet, vagy a turizmus érdekel, nálunk számos lehetőség vár: nemzetközi ösztöndíjak, képességfejlesztő tréningek, nyelvtanulás, karrierépítési szolgáltatások – a METU-n már az 1. naptól építheted a karrieredet!

„Higgy magadban és az álmaidban, mert ezek visznek előre! És mindenképpen jelöld meg a METU-t!” Faragó Péter György, Kommunikáció és médiatudomány mesterszak, METU nagykövet

- Érdekelnek képzéseink? Kattints a részletekért!

 

 

Művészeti képzések

Ami tetszik a világból – mutasd meg másoknak is! Ami nem tetszik – változtasd meg! Széles művészeti paletta, elismert szakemberek, csapatmunka, magas technikai felszereltségű műhelyek és műtermek várnak két művészeti campusunkon.

„A tanáraid a mentoraid lesznek, nyitott gondolkodású emberek vesznek körbe, bármikor kérhetsz segítséget, és nagyon sokszínű, hasznos ismereteket fogsz elsajátítani!” Áchim Attila, Mozgóképkultúra és médiaismeret alapszak, METU nagykövet

- Érdekel a művészet? Kattints!

©2020 Budapesti Metropolitan Egyetem. - Minden jog fenntartva!

Keresés